Υπό βροχή ξεκίνησε λίγο μετά από τις 11 το πρωί η στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στο Σύνταγμα που φέτος γίνεται χωρίς κάγκελα και υπερυψωμένες εξέδρες.
Η παρέλαση πραγματοποιείται παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου και της περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου.
Προηγήθηκε δοξολογία στον ιερό ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου παρουσία του πρωθυπουργού και του Προέδρου της Δημοκρατίας και κατάθεση στεφάνου από τον κ. Παυλόπουλο στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.
Μετά το τέλος της παρέλασης οι μπάντες των ενόπλων δυνάμεων έχει προγραμματιστεί να παραμείνουν στο Σύνταγμα και να παίξουν δημοτικά τραγούδια, ενώ τον χορό θα σύρουν σωματεία από όλη την Ελλάδα.
Απαντώντας στις επικρίσεις που δέχεται για το δημοτικό αυτό γλέντι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος είπε χθες στο MEGA: «Αλίμονο αν χαρίσουμε τη δημοτική μουσική στη Χούντα. Τσάμικα χόρευε ο Κολοκοτρώνης και ο Καραϊσκάκης δεν χόρευαν ροκ εντ ρολ».