Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο πρόεδρος της Βαρβακείου Αγοράς, Κλεάνθης Τσιρώνης, αργά χθες τη νύχτα, από κορονοϊό.
Ο Κλεάνθης Τσιρώνης νοσηλευόταν περίπου είκοσι μέρες στο νοσοκομείο Σωτηρία, και τελευταία βρισκόταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, έπειτα από χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε.
Την είδηση επιβεβαίωσε η σύζυγός του.
Η κηδεία του θα γίνει στο χωριό Ελαιώνας της Ηλείας 11:00 η ώρα το πρωί της Κυριακής.
«Δυστυχώς έφυγε από κορονοϊό. Νοσηλευόταν 20 μέρες στο νοσοκομείο “Σωτηρία” και έφυγε από την ζωή χθες το βράδυ στις 10, δήλωσε η σύζυγός του Αθανασία Τσιρώνη . Η κηδεία του θα γίνει την Κυριακή στο χωριό Ελαιώνα στον Πύργο της Ηλείας. Μπορεί να καταγόταν από την Θεσσαλονίκη, ωστόσο λάτρευε το χωριό μου. Είχαμε φτιάξει εκεί ένα σπίτι με πολλά λουλούδια το οποίο υπέρ αγαπούσε το έλεγε “ο παράδεισος μου”».
Σύμφωνα με την κα Αθανασία Τσιρώνη ο πρόεδρος της Βαρβακείου το τελευταίο διάστημα δεν κατέβαινε στην αγορά και το μόνο που απολάμβανε ήταν τις βόλτες με τον σκύλο του στην περιοχή της Γλυφάδας.