«Μαϊμού πιστοποιητικά εξέδιδε υπάλληλος που είχε υποκλέψει τους κωδικούς νοσηλεύτριας στο Κ.Υ. Παλαμά».
«Τα πιστοποιητικά δεν είχαν σφραγίδα του νοσοκομείου».!
Για να εμβολιαστείς, κλείνεις ραντεβού. Το πρόγραμμα του υπουργείου σου δίνει επιλογές που διαλέγεις μέσω του Η/Υ.
Θα πρέπει να παρουσιαστείς στο ραντεβού στο νοσοκομείο ή στο κέντρο υγείας που επέλεξες. Τα ραντεβού ορίζονται σε μέρες και ώρες που αυτό λειτουργεί για εμβολιασμούς. Ο υπάλληλος στη υποδοχή καταγράφει την παρουσία σου στο κομπιούτερ του.
-Η ημερομηνία και ώρα καταγράφεται αυτόματα από το λογισμικό, δεν μπορείς να βάλεις ότι μέρα και ώρα θέλεις. Επίσης αν κάποιος δεν παρουσιαστεί το ραντεβού του, καταγράφεται πως δεν προσήλθε.-
Μετά μπαίνεις και ο γιατρός παίρνει το ιστορικό σου στο δικό του κομπιούτερ. Μετά δίνει εντολή στη νοσηλεύτρια και χορηγεί την ένεση του εμβολίου από τα φιαλίδια που είναι ελεγμένα από όλους.
Στον χώρο υπάρχουν η ρεσεψιονίστ, 1 ή 2 γιατροί, 1 ή 2 ή και περισσότερες νοσηλεύτριες καθώς και βοηθητικό προσωπικό.
Τα πιστοποιητικά εμβολιασμού εκδίδονται 1 με 3 μέρες μετά, από το υπουργείο. Και λαμβάνονται είτε από το κινητό, είτε από Η/Υ και εκτυπώνονται. Και ΔΕΝ έχουν σφραγίδα από νοσοκομείο ή κέντρο υγείας.
Όλο αυτό αποτελεί μία δικλείδα ασφαλείας που με διαφάνεια εγγυάται την νομιμότητα.
Όλη αυτή η διαδικασία δεν μπορεί να παρακαμφθεί από μία υπάλληλο που υπέκλεψε κωδικούς.
Για σκεφτείτε το.
Το μόνο συμπέρασμα που μπορεί να βγει είναι οι αστυνομικοί, ενδεχομένως και οι δικαστικοί, και σίγουρα οι δημοσιογράφοι ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ και συνεπώς ΔΕΝ έχουν περάσει όλη αυτή την διαδικασία και δεν την γνωρίζουν.
Εκτός πια κι αν όλο το συνεργείο, 7 με 10 άτομα, το προσωπικό της βάρδιας, είναι μια αντιεμβολιαστική συμμορία, μια συμπαιγνία. Αλλά και πάλι ο αιτών εμβολιασμό δεν είναι καθόλου σίγουρος πως θα πέσει σε αυτή την βάρδια.!
Λοιπόν κ. δημοσιογράφοι της συμφοράς, βουτάτε την πένα σας μες το μυαλό σας. Βασανίστε κάπως το αντικείμενο του ρεπορτάζ σας.