7 Οκτωβρίου του 2020

Πολλοί οι εκ των υστέρων αντιφασίστες σήμερα.

 

Όπως τότε που μέσα σε μια νύχτα από μερικές χιλιάδες, οι αντιχουντικοί γίνανε εκατομμύρια και μερικοί από αυτούς παίρνανε δάνεια επί χούντας και μόλις έπεσε βγήκανε στους δρόμους να φωνάξουνε δώστε τη χούντα στο λαό.

 

Ανάμεσά τους και κάποιοι που ψήφισαν την ΧΑ επειδή ήτανε κόμμα αντιμνημονιακό, κόμμα αντισυστημικό, κόμμα της «δίκαιης» οργής!

Όπως ο Βελόπουλος ο διαρκώς οργισμένος στη Βουλή και στο φέης μπούκ που αν τον «έπαιρνε» θα πούλαγε σήμερα στη συγκέντρωση επιστολές του Χριστού μαζί με φάρμακο για τη φαλάκρα.

 

Και άλλοι, καλοί άνθρωποι και συμπολίτες μας, που στήριξαν και κάλυψαν τη ΧΑ γιατί θα τους γλύτωνε από τους σκουρόχρωμους της εποχής των αριστερών ανοικτών συνόρων και του welcome refugees (με το αζημίωτο των ΜΚΟ).

 

Και άλλοι που όταν ο Σαμαράς κι ο Δένδιας συλλαμβάνανε τους μαχαιροβγάλτες, φωνάζανε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία και όταν έστελναν στη δικαιοσύνη τις 32 δικογραφίες με τις οποίες άφοβοι δικαστές θεμελίωναν την κατηγορία για εγκληματική οργάνωση, ασχολούνταν με «γερμανοτσολιάδες, δωσίλογους κι ανθέλληνες» κραυγάζοντας στα αντιμνημονιακά μπαλκόνια «ή εμείς ή αυτοί, ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν» και σήμερα βάλανε τα καλά τους και πήγανε στη συγκέντρωση επειδή… δικαιώθηκαν!

 

Όχι, δεν πρόκειται να ξεχάσουμε ότι αυτός ήταν ο λόγος του μίσους που έβαλε στη Βουλή τους νεοναζί κι αυτοί ερμηνεύοντας το βουλευτιλίκι ως ασυλία έβγαλαν το θάνατο στους δρόμους.

 

Τον ίδιο κι απαράλλαχτο θάνατο που είχανε βγάλει στους δρόμους ο Γιωτόπουλος κι ο Κουφοντίνας με τα «ηθικά κίνητρα»!

 

Τον ίδιο κι απαράλλαχτο θάνατο που έβγαλαν στους δρόμους κι οι ιδιωτικοί τιμωροί/εκτελεστές των μελών της ΧΑ ως άλλη όψη του ίδιου νομίσματος.

 

Στην άλλη άκρη αυτού του απάνθρωπου υπόκοσμου στάθηκε σήμερα η Μάνα.

 

Όχι μόνο η μάνα του Φύσσα που σε μια σπαρακτική στιγμή φώναξε τότε «εγώ δεν είμαι Σπαρτιάτισσα θέλω το παιδί μου».

 

Η κάθε Μάνα που είδε το αίμα του παιδιού της να ρέει στο πεζοδρόμιο, άσχετα αν αυτό ήτανε ελληνικό ή «ξένο», αριστερό ή δεξιό, λευκό ή έγχρωμο.

 

Αυτές οι μανάδες δικαιώθηκαν σήμερα στις 7 Οκτωβρίου του 2020 αφού επί χρόνια δεν βρίσκανε αίθουσα για να συνεχιστεί η δίκη της ΧΑ, την ώρα που ο Κουφοντίνας βολτάριζε πάνω στα ίχνη του αίματος των θυμάτων του κι ο Παπαγγελόπουλος έστηνε, καθ? υπόδειξη, τον πολιτικό κανιβαλισμό της NOVARTIS.

Όχι, δεν θα ξεχάσουμε τίποτα από όσα μας μαθαίνουν όχι μόνο τι γεννάει το φίδι αλλά και που φωλιάζει.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ