Το νέο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε ο Α. Τσίπρας

Το νέο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ  παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας. Είναι ένα αστέρι, το οποίο, όπως είπε ο κ. Τσίπρας στο βίντεο διάρκειας 283 δευτερολέπτων στο YouTube, «δείχνει πάντα τον δρόμο που πρέπει να διαβούμε για να φτάσουμε στον προορισμό μας». 


Το βίντεο παρουσιάζει τις βασικές αρχές πάνω στις οποίες θα πορευτεί ο ΣΥΡΙΖΑ και βεβαίως τον ίδιο τον αρχηγό, τον οποίο δείχνει συνεχώς σε πλάνα αρχείου από τις συναντήσεις του με ξένους ηγέτες –π.χ. Ομπάμα, Ζάεφ, αλλά όχι Ερντογάν– και από τις ομιλίες του και τις επαφές του με τον απλό κόσμο, φιλοτεχνώντας το προφίλ του λαϊκού ηγέτη. Αλλωστε ο ίδιος ο κ. Τσίπρας λέει ότι πρόκειται για «κόμμα των ανθρώπων, όχι απλώς των μελών και των φίλων του». 
Σε δεύτερο μήνυμά του στο Facebook, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, που πλέον ονομάζεται «ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία», ανέφερε: 


Η ιστορία των κοινωνιών μας είναι η ιστορία της εξέλιξης. Μια δύναμη ανίκητη, συλλογική, αναπόδραστη. Εμείς είμαστε προϊόν αυτής της εξέλιξης. Ενα κόμμα που μεγάλωσε και ωρίμασε αναλαμβάνοντας το τιμόνι της χώρας σε ιστορικές στιγμές. Ενα κόμμα που δεν έπαψε ποτέ να μετασχηματίζεται. Να μαθαίνει. Να ακούει. Να κατανοεί. Να σκέφτεται. Να αλλάζει. 


Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία εξελίσσεται, έχοντας οδηγό του τις αξίες ενός λαού που αγωνίστηκε, δημιούργησε, αντιστάθηκε, νίκησε. 


Δημοκρατία, Αλληλεγγύη, Δικαιοσύνη, Ελευθερία, Ισότητα. Αυτές οι αξίες που συμβολίζονται από το νέο λογότυπο, μας καθοδηγούν σαν ένα αστέρι στον ουρανό, που μας δείχνει πάντα το δρόμο που πρέπει να διαβούμε, για να φτάσουμε στον προορισμό μας. 


Η Αριστερά και η Δημοκρατική Παράταξη είναι δημιούργημα αυτών των αξιών. Γεννήθηκαν σε αυτό τον τόπο από την ανάγκη των Ελλήνων για μια δίκαιη, ελεύθερη και δημοκρατική πατρίδα. 


Σήμερα, μια πλατιά Συμμαχία κάθε πολίτη που οραματίζεται τη Δίκαιη και Προοδευτική Ελλάδα της νέας εποχή έρχεται για να κάνει το όραμα πράξη. 


Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κάνει το βήμα στο μέλλον.

 

Ένα μέλλον #για_όλους. 


Έλα κι εσύ να πορευτούμε μαζί. 


πηγή protagon.gr


ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ


«Ζηνοβία» με κρύο και χιόνια

FT: Το ελληνικό χρηματιστήριο μεταξύ των κορυφαίων χρηματαγορών το 2019

Η Λιβύη υπέβαλε επίσημο αίτημα για τουρκική στρατιωτική στήριξη