Γρηγόρης Αζαριάδης: «Παραπλάνηση»

Η νέα περιπέτεια της αστυνόμου Τρύπη και της ομάδας της. Η συνέχεια της σειράς μετά τον Σκοτεινό λαβύρινθο.

Ο μετρ του Γρηγόρης Αζαριάδης παρουσιάζει, μετά από 2 χρόνια, το 5ο αστυνομικό του μυθιστόρημα με τίτλο "ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ" από τις εκδόσεις Μεταίχμιο. Ένα λογοτέχνημα που κινείται στην ιλιγγιώδη τροχιά της παράνοιας, που χαρακτηρίζει την εποχή μας

 

Η υπόθεση

Ένας συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων με την καριέρα του να ακολουθεί μια συνεχόμενα φθίνουσα πορεία προς την καταστροφή έρχεται σε επαφή με μια ψυχολόγο, με στόχο να τον βοηθήσει να γράψει ένα συγκλονιστικό, ρεαλιστικό αστυνομικό μυθιστόρημα, που θα του εξασφαλίσει τεράστια εμπορική επιτυχία και θα τον ξαναφέρει στην κορυφή της σύγχρονης αστυνομικής σκηνής.

Όταν στον δρόμο του βρεθεί το πτώμα μιας νεαρής κοπέλας από το οποίο θα έχει αφαιρεθεί η καρδιά θα ενεργοποιηθεί αμέσως και θα αρχίσει να γράφει το αστυνομικό μυθιστόρημα που ονειρεύεται.


https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=yDzfmCFe8zc&feature=emb_logoΟ Γρηγόρης Αζαριάδης γεννήθηκε το 1951 στην Αθήνα. Είναι μέλος της ΕΛΣΑΛ (Ελληνικής Λέσχης Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας). Το μοτίβο του δολοφόνου (Γαβριηλίδης, 2015) είναι το τρίτο του αστυνομικό μυθιστόρημα. Έχουν προηγηθεί τα βιβλία Παλιοί λογαριασμοί (Γαβριηλίδης, 2012) και Η τελευταία παράσταση της Μαρίνας Φιλίππου (Γαβριηλίδης, 2013).

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ


ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Η Δημοκρατία μεταξύ συγκυρίας και Ιστορίας,

Γιώργος Θ. Τζιας: Ήχος ελικοπτέρου – εκδ. Οροπέδιο

Γιάννης Βούλγαρης: Ελλάδα - Μια χώρα παραδόξως νεωτερική