ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ: Σφοδρή αντιπαράθεση Βούτση- Πολάκη

Σφοδρή αντιπαράθεση του Νίκου Βούτση με τον Παύλο Πολάκη σημάδεψε τη συνεδρίαση της πρώτης ημέρας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν ο βουλευτής Χανίων άσκησε κριτική σε κείμενο απολογισμού που βγήκε προ ημερών από τον ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, ο κ. Πολάκης επιτέθηκε στον κ. Βούτση επειδή δεν άλλαξε τον κανονισμό της Βουλής για το ΕΣΡ, με αποτέλεσμα να χάσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ τη μάχη των καναλιών. Στην ουσία, ο κ. Πολάκης είπε ότι ο κ. Βούτσης ευθύνεται για την αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ με τις τηλεοπτικές άδειες. Κατά τον κ. Πολάκη, θα έπρεπε να αλλάξει ο Κανονισμός της Βούλης ώστε να αποφασίσει το ΕΣΡ για τις άδειες με πλειοψηφία 51% και όχι 4/5.

Ο κ. Βούτσης ζήτησε το λόγο και σε εκείνο το σημείο στην διένεξη ενεπλάκη και ο Στέλιος Παππάς ο οποίος ζήτησε αυτό να μην γίνει και να διατηρηθεί η σειρά που υπήρχε. Ο λόγος δόθηκε  τελικά στον πρώην πρόεδρο της Βουλής

«Είναι ντροπή να λέγονται αυτά τα πράγματα μεταξύ μας» απάντησε ο κ. Βούτσης , απευθυνόμενος στον Παύλο Πολάκη και πρόσθεσε πως δεν ήταν δυνατόν να κινηθεί η κυβέρνηση αντιθεσμικά, ενώ εξήγησε πως ουδέποτε ο Τσίπρας ως πρωθυπουργός είχε ζητήσει κάτι ανάλογο.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ


FT: Το ελληνικό χρηματιστήριο μεταξύ των κορυφαίων χρηματαγορών το 2019

Η Λιβύη υπέβαλε επίσημο αίτημα για τουρκική στρατιωτική στήριξη

«Ζηνοβία» με κρύο και χιόνια