Η Μεταρρύθμιση προχωράει!

Συμπληρώνοντας μια δεκαπενταετία συνολικής παρουσίας στον έντυπο και διαδικτυακό χώρο, η Μεταρρύθμιση προχώρησε σε μια σειρά παρεμβάσεις και βελτιώσεις στην ιστοσελίδα της που θα ολοκληρωθούν σε ολιγοήμερο χρονικό διάστημα. Στόχος μας είναι η καλύτερη προβολή των άρθρων και των άλλων χαρακτηριστικών στηλών αλλά και της τρέχουσας, πολιτικής και διεθνούς ειδησεογραφίας. Επιτυγχάνεται ταυτόχρονα η βελτίωση στην ταχύτητα πρόσβασης και ανταπόκρισης της ιστοσελίδας. Ζητούμε εκ των προτέρων συγνώμη για τις απρόοπτες δυσκολίες και αστοχίες στη διάρκεια αυτού του μικρού διαστήματος.

Αυτό που δεν αλλάζει στο παραμικρό είναι η προσήλωση της Μεταρρύθμισης στις μεγάλες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις που καθυστερούν επί δεκαετίες και σήμερα επείγουν όσο ποτέ, προκειμένου η χώρα να βγει οριστικά από την κρίση γυρίζοντας νέα σελίδα στην πορεία της. Δεν αλλάζει επίσης η απόφασή μας να φιλοξενούμε ιδέες και απόψεις που εκφράζουν το ευρύτερο φάσμα του προοδευτικού χώρου, ανεξαρτήτως κομματικών εντάξεων και ιδεολογικοπολιτικών δεσμεύσεων. Με την προϋπόθεση πάντα της ευπρέπειας του λόγου.

Θέλουμε νε ευχαριστήσουμε θερμά το «Liberal» και τον εκδότη Θανάση Μαυρίδη που μας φιλοξένησε στην πλατφόρμα του την τελευταία πολύ δύσκολη για μας τριετία. Η τεχνική ανεξαρτοποίηση της ιστοσελίδας μας που επανήλθε στο metarithmisi.gr δεν θα επηρεάσει τις καλές μας σχέσεις και τη συνεργασία μας προς όφελος των ιδεών του πολιτικού φιλελευθερισμού.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ