Ένας χρόνος (;) Τραμπ ακόμα!

 

Όσοι νομίζουν ότι τα έχουν δει όλα από τον Τραμπ, πέφτουν πολύ έξω.

«Όπως έχω δηλώσει στο παρελθόν με απερίφραστο τρόπο, και απλά επαναλαμβάνω, αν η Τουρκία κάνει κάτι που εγώ, με τη σπουδαία και ανυπέρβλητη σοφία μου, θεωρήσω ότι είναι εκτός ορίων, θα καταστρέψω ολοσχερώς και θα εξολοθρεύσω την Οικονομία της Τουρκίας (Το ‘χω ξανακάνει!)»

Ένας απρόβλεπτος, εγωπαθής και επικίνδυνος άνθρωπος θα κρατάει, πλην απροόπτου, στα χέρια του τα ηνία της ανθρωπότητας για τουλάχιστον έναν ακόμα χρόνο, μέχρι τις εκλογές του 2020. Ένας άνθρωπος που έχει ήδη γράψει μια από τις πιο μαύρες σελίδες στην ιστορία των Αμερικανών Προέδρων, ένας αδίστακτος τυχοδιώκτης που δεν βάζει κανένα όριο προκειμένου να κάνει το κομμάτι του, όσο κι αυτό στοιχίζει στη χώρα του και στον κόσμο.

Είναι καιρός να συνειδητοποιήσουν οι Δημοκρατικοί ηγέτες και πολίτες της Αμερικής ότι το βάρος της μη επανεκλογής του πέφτει αποκλειστικά πάνω τους. Ότι πρέπει να καταλήξουν στην δική τους προεδρική υποψηφιότητα με πνεύμα ενότητας και συσπείρωσης και γνώμονα την ευρύτερη δυνατή απήχησή της στο εκλογικό σώμα. Ότι η απομάκρυνση της «ανυπέρβλητης σοφίας» Τραμπ από τον Λευκό Οίκο είναι θέμα αξιοπρέπειας για τις ΗΠΑ και ασφάλειας για τον πλανήτη.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ