Παναγιώτης Φύσσας: Τον γιο μου τον σκότωσε η ΧΑ με εντολή του αρχηγού της

«Τον γιο μου τον σκότωσε η Χρυσή Αυγή, η οποία λειτουργεί από τον αρχηγό και κάτω. Ο Παύλος ήταν εμπόδιο στα σχέδιά τους επειδή η ιδεολογία του ήταν αντίθετη με τη δική τους», τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Realnews» ο Παναγιώτης Φύσσας. Μάλιστα ο πατέρας του Παύλου Φύσσα καταγγέλλει ότι μέλη της Χρυσής Αυγής περνούν προκλητικά μπροστά από το σπίτι της οικογένειας φορώντας μαύρες μπλούζες με την επιγραφή «μολών λαβέ».

Όπως επισημαίνει ο προσηλυτισμός ανέργων και νεαρών παιδιών στις γειτονιές του Πειραιά συνεχίζεται ακάθεκτα και μετά τη δολοφονία. «Τους τάζουν «λαγούς με πετραχήλια». Παιδιά είναι. Δεν τον έχουν ζήσει τον φασισμό. Δεν τους λένε και την αλήθεια. Ότι είναι δούλοι των Γερμανών…»,αναφέρει χαρακτηριστικά.

Τέλος εκτιμά ότι η ακροαματική διαδικασία καθυστέρησε προς όφελος της Χρυσής Αυγής. «Το δικαστήριο καθυστέρησε. Αυτός ήταν ο στόχος των χρυσαυγιτών. Προφανώς μέχρι χθες το έκαναν για να μην ακουστούν οι φωνές, για να κερδίσουν κάποιες ψήφους από τις εκλογές. Τώρα, βέβαια, οι εκλογές πέρασαν και δεν βλέπω να κάνουν κάτι», είπε ο πατέρας του Παύλου Φύσσα ενώ δεν παρέλειψε να επιρρίψει ευθύνες για τη δολοφονία του παιδιού και στην ελληνική αστυνομία.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ


«Ζηνοβία» με κρύο και χιόνια

Η Λιβύη υπέβαλε επίσημο αίτημα για τουρκική στρατιωτική στήριξη

FT: Το ελληνικό χρηματιστήριο μεταξύ των κορυφαίων χρηματαγορών το 2019