ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Η πορεία του νοσοκομείου...

 Φωτογραφίες που πριν λίγους μήνες βλέπαμε σε άλλες χώρεςβλέπουμε τώρα πια και στις δικές μας πόλεις και γειτονιές.ΑΣ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΗΝ «ΔΙΑΛΟΓΗ»ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ!

Τζάμπα ανυπακοή!

 Η ανυπακοή μέτραγε όταν κινδύνευε η ζωή και η ελευθερίαόχι όταν κινδυνεύει η επικοινωνιακή εικόνα των κομμάτωνΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΣΥΜΨΗΦΙΖΕΤΑΙΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΥΘΥΝΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ!

Ελληνοτουρκικός πόλεμος στον covid-19!

  Ο Αλβέρτος Μπουρλά, Έλληνας από τη Θεσσαλονίκη, CEO της PfizerΟ Ουγκούρ Σαχίν, Τούρκος μετανάστης στη Γερμανία, CEO της BioNTechΕΛΛΑΣ - ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΝΕΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑΕΚΤΟΣ ΑΠ΄ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΥΓΕΙΑ!

Τα κεφάλια μέσα!

Η κυβέρνηση χαλάρωσεΟ λαός ξεσάλωσεΗ πανδημία σάρωσεΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

Η Αμερική ψηφίζει ο πλανήτης ελπίζει!

Οι Αμερικανοί πολίτες έχουν την ευκαιρία να απαλλάξουν τη χώρα τους από έναν επικίνδυνο και διχαστικό Πρόεδρο που αδιαφόρησε για τη ζωή των ανθρώπων και εξέθεσε παγκόσμια τις Ηνωμένες Πολιτείες.Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ! ...

Η αθώωση των δολοφόνων!

<!--[if gte mso 9]><xml> <o:OfficeDocumentSettings> <o:AllowPNG/> </o:OfficeDocumentSettings> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> ...

Εφυγε ο Πέτρος

 Ο Πέτρος Κουναλάκης τίμησε με τη στάση ζωής και τους αγώνες του  την Ανανεωτική Αριστερά και την ενότητα των προοδευτικών δυνάμεων    ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΠΕΤΡΟ!<o:p></o:p>

Με τον Μακρόν...

 Η υπεράσπιση της ελευθερία της έκφρασηςαπέναντι στη φρίκη της ισλαμικής τρομοκρατίαςΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΟΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΜΟ ΜΕ ΣΗΜΑΙΑΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!

Ένας Πάπας διαφορετικός

<!--[if gte mso 9]><xml> <o:OfficeDocumentSettings> <o:AllowPNG></o:AllowPNG> </o:OfficeDocumentSettings> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> ...

Ο τρόμος είναι εδώ!

 Αποκεφάλισε καθηγητή γιατί παρουσίασε στο μάθημα της ελευθερίας της έκφρασης τα σκίτσα του ΜωάμεθΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!

Δεν ξεχνάμε, δεν σταματάμε!

 12 Οκτωβρίου 1944: Απελευθέρωση της Αθήνας από τους ναζί12 Οκτωβρίου 2020: Φυλάκιση στην Αθήνα των νεοναζί της Χ.Α.Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΟΥΤΕ ΤΟΤΕ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΓΡΥΠΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ!