Διπλή ανατροπή

Βγήκα μπροστά γιατί πιστεύω ότι μπορούμε να βγούμε από την παραταξιακή στασιμότητα του 7%. Αυτό για να γίνει χρειάζεται Διπλή Ανατροπή: Ανατροπή στην παράταξη και Ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό.
Η πρώτη λοιπόν Ανατροπή, στην ίδια την Παράταξη. Για να κάνουμε το άλμα φυγής από τη Στασιμότητα πρέπει να πούμε όχι στη συνέχεια, ναι στην αλλαγή. Να ξεπεράσουμε τολμηρά αυτούς που δοκιμάστηκαν και κρίθηκαν. Να εγκαταλείψουμε τα βήματα σημειωτόν και τα ημίμετρα. Να μη βολευτούμε με θολά ή ανύπαρκτα πολιτικά στίγματα ή με λύσεις του κομματικού εργαστηρίου. Να επιλέξουμε χωρίς δισταγμό Νέα Ηγεσία με Καθαρό, Σύγχρονο Σοσιαλδημοκρατικό στίγμα και με δυνατότητες για την παραγωγική αλλαγή της χώρας. Με Σφυγμό και Αίσθηση της Κοινωνίας, για να συμπορευτούμε με τη νέα πραγματικότητα της κρίσης. Αυτή την ηγεσία θέλουμε τώρα, για να κάνουμε και τη δεύτερη Μεγάλη Πολιτική Ανατροπή.
Στόχος μας είναι να γίνουμε η βασική δύναμη του Προοδευτικού Χώρου. Να δώσουμε νέα ελπίδα στους ηττημένους και μετέωρους προοδευτικούς πολίτες. Η αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ να μη γίνει και αποτυχία του Προοδευτικού Χώρου. Η επερχόμενη ήττα του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να βρει πολιτικό και εκλογικό διέξοδο στη Νέα Προοδευτική Παράταξη.
Ταυτόχρονα με Ποσοστό Ανατροπής θα γίνουμε η βασική δύναμη κατά της Συντήρησης. Οχι με παχιά λόγια που ασχολούνται με τον κυβερνητισμό. Το αντικυβερνητικό κύμα, που αφήνει πίσω του ο ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να το εκφράσουμε εμείς. Η προοδευτική, ειδικά η κεντρώα, ψήφος σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πάει στη ΝΔ. Ετσι θ’ ανακόψουμε το ρεύμα Συντηρητισμού και θ’ αποτρέψουμε την καταστροφική αυτοδυναμία της ΝΔ.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ